El Diablo, pekelně dobrý drink
Koktejl z několik měsíců stařené tequily reposado si okamžitě zamilujete. Název El Diablo, česky ďábel, si tento koktejl získal díky pikantní chuti zázvorového piva a své rudé barvě, kterou mu dodává likér z černého rybízu známý také jako Crème de Cassis. Vychutnejte si jej ve vysoké skleničce s pořádnou dávkou ledu a měsíčkem limety.
Budete potřebovat
- 45 ml tequily Cabrito reposado
- 15 ml crème de cassis - likéru černého rybízu
- 20 ml limetkové šťávy
- 90 ml zázvorového piva
- limetka na ozdobu
#produkt#https://www.plnasklenice.cz/el-diablo-set-ingredienci/
Vybavení
- sklenice typu collins o objemu 330 ml
- barmanská lžíce
- odměrka
Jak si namíchat
- Sklenici naplňte ledem a přidejte repposado tequilu, crème de cassis a limetkovou šťávu.
- Doplňte zázvorovým pivem po okraj a jemně promíchejte tak, aby nevyprchala perlivost.
- Koktejl ozdobte měsíčkem limety.
Vytisknout
Jaroslav KolářObchodní manažer plnásklenice.cz, milovník nových chutí a trendů. Nadšený degustátor a inovátor zavedených pořádků, s více než 10 letou praxí v oblasti nápojů a gastronomie.