Hugo Spritz - Tyrolsko vrací úder!

Hugo Spritz

Hugo má svůj původ v jihotyrolských alpách, kde jej vynalezl barman Roland Gruber jako odpověď na populární Aperol Spritz. Jde o jednoduchý koktejl z bezového sirupu a prosecca, který vás úžasně osvěží a pro jeho květinovou chuť jej budete milovat.


Budete potřebovat


Vybavení


Jak si namíchat

  1. Sklenici na víno si naplňte ledem do ¾.
  2. Přidejte 2 cl bezového cordialu. 
  3. Probuďte mátu tlesknutím v dlaních a vložte do sklenice spolu s několika plátky limetky.
  4. Přidejte 10 cl prosecca.
  5. Zastříkněte trochou perlivé vody.

Tip: Nemůžete pít alkohol, ale rádi byste si také vychutnali tento bezem provoněný koktejl? Vyzkoušejte nealkoholickou variantu koktejlu Hugo.

Vytisknout
Jaroslav KolářObchodní manažer plnásklenice.cz, milovník nových chutí a trendů. Nadšený degustátor a inovátor zavedených pořádků, s více než 10 letou praxí v oblasti nápojů a gastronomie.