Hugo Spritz - Tyrolsko vrací úder!
Hugo má svůj původ v jihotyrolských alpách, kde jej vynalezl barman Roland Gruber jako odpověď na populární Aperol Spritz. Jde o jednoduchý koktejl z bezového sirupu a prosecca, který vás úžasně osvěží a pro jeho květinovou chuť jej budete milovat.
Budete potřebovat
- 10 cl prosecco
- 3 cl bezového cordialu
- střik perlivé vody
- máta
- limetka
- led
Vybavení
Jak si namíchat
- Sklenici na víno si naplňte ledem do ¾.
- Přidejte 2 cl bezového cordialu.
- Probuďte mátu tlesknutím v dlaních a vložte do sklenice spolu s několika plátky limetky.
- Přidejte 10 cl prosecca.
- Zastříkněte trochou perlivé vody.
Tip: Nemůžete pít alkohol, ale rádi byste si také vychutnali tento bezem provoněný koktejl? Vyzkoušejte nealkoholickou variantu koktejlu Hugo.
Vytisknout
Jaroslav KolářObchodní manažer plnásklenice.cz, milovník nových chutí a trendů. Nadšený degustátor a inovátor zavedených pořádků, s více než 10 letou praxí v oblasti nápojů a gastronomie.